Termeni și condiții

În prezenta pagină sunt comunicați termenii și condițiile de utilizare ale site-ului alphaexperience.ro, deținut de MAKE ALPHA YOUR EXPERIENCE S.R.L., în mediul on-line, privind datele personale ale utilizatorilor paginilor web afișate pe site-urile, aplicațiile, (sub)domeniile și canalele de comunicare deținute de către companie.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la toate condițiile de utilizare a site-ului, în contextul utilizării paginii de internet AlphaExperience.ro, la care ne vom referi în continuare cu denumirile „Alpha Experience”, „alphaexperience.ro”, „site”.

Cuprins:

  • I TERMENI ȘI DEFINIȚII
  • II ACCES
  • III DISPONIBILITATEA SITE-ULUI
  • IV DREPTURI DE AUTOR ȘI PROPRIETATEA INTELECTUALĂ
  • V INFORMAȚII PERSONALE
  • VI LEGEA APLICABILĂ
  • VII DATE PERSONALE

Date de identificare și contact

Alpha Experience – brand personal, reprezentat de către MAKE ALPHA YOUR EXPERIENCE S.R.L.

Contact

admin[@]alphaexperience.ro – informații tehnice – administrative ale site-ului

contact[@]alphaexperience.ro – informații generale – legale

I TERMENI ȘI DEFINIȚII

Prin următorii termeni se înțeleg următoarele definiții:

Site: platformă online disponibilă la adresa alphaexperience.ro, deținut de către MAKE ALPHA YOUR EXPERIENCE S.R.L., prezentat și reprezentat sub egida brandului (denumirii comerciale) Alpha Experience.

Document: Paginile web prezente pe site-ul ce poartă titlul de „Termeni și Condiții”, „Politică de confidențialitate”, „Politică de retur” și „Cookie-uri” sau alte pagini având caracter informativ pentru vizitatorii site-ului.

Vizitator: persoană juridică sau fizică prezentă pe paginile site-ului prin accesarea adresei principale alphaexperience.ro.

Utilizator / Client: Persoană juridică sau fizică care navighează pe site-ul alphaexperience.ro și utilizează serviciile puse la dispoziție prin paginile web în scopurile declarate în paginile respective, precum completare de formulare, plasare de comenzi servicii / produse, înregistrare cont, administrare cont site, studiu individual etc.

Link / Link afiliat: adresă web care face trimitere internă către alte pagini ale site-ului sau trimitere externă, spre alte site-uri partenere/ colaboratoare/ afiliate cu scopul de a recomanda vizitatorilor accesarea altor pagini.

Produse și Servicii: sunt considerate produse toate bunurile / realizările efectuate sub egida brandului (site, fotografii, conținut, text etc.) și servicii toate activitățile prestate în cadrul brandului prezente pe site în scop ilustrativ sau în scopul comercializării. Unele servicii și produse digitale sau fizice sunt destinate vânzării, iar altele au doar titlul de prezentare.

Conținut: face referire la toate informațiile și datele prezente / transmise pe site, pe adresele de email și pe canalele de comunicare partenere care pot fi accesate prin utilizarea echipamentului electronic necesar de către vizitator.

Comunicare comercială / brand: acțiunea de a prezenta în scop comercial produse sau servicii prin intermediul mesajelor de tip text / vizual / audio, cu privire la oferte, promoții, noutăți informatice.

II ACCES

Este permis accesul la site pentru a obține informații destinate utilizării acestora în scop personal și este interzisă utilizarea site-ului și a informațiilor acestuia în orice scop prejudicios brandului sau în scopuri neconforme legilor în vigoare.

Accesul la site este gratuit pentru vizualizare și informare, exceptând paginile restricționate, destinate administrării site-ului.

III DISPONIBILITATEA SITE-ULUI

Alpha Experience își rezervă dreptul de a modifica, sista, întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, accesul la serviciile și informațiile puse la dispoziție prin intermediul acestui site, cu sau fără o notificare prealabilă a vizitatorului.

De asemenea, își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul, politicile și condițiile de utilizare a site-ului.

Alpha Experience, prin MAKE ALPHA YOUR EXPERIENCE S.R.L. nu este răspunzător față de utilizatori, orice terță persoană fizică sau juridică pentru indisponibilizarea accesului la site, iar utilizarea acestuia se face pe propria răspundere.

IV DREPTURI DE AUTOR ȘI PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Toate informațiile prezente pe site sunt protejate de dreptul de copyright și aparțin MAKE ALPHA YOUR EXPERIENCE S.R.L. sau colaboratorilor săi reprezentați prin brand.

Se autorizează vizitatorilor să vizualizeze, să imprime și să transmită informații existente pe site numai în scopuri personale și noncomerciale.

Este interzisă reproducerea parțială sau integrală a Conținutului fără permisiunea anterioară explicită prin acord scris.

Este interzisă crearea de legături cu acest site spre alte site-uri fără un acord prealabil în scris. În situația în care acest lucru se întâmplă fără acordul Alpha Experience, brandul nu este răspunzător pentru conținutul prezent pe alte site-uri.

Alpha Experience își rezervă dreptul de a elimina orice link considerat dăunător imaginii companiei.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vânzarea, revânzarea sau exploatarea unei părți a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau a tuturor informațiilor puse la dispoziție de brand prin intermediul site-ului într-un mod care violează legislația românească sau internațională în materie de drept de autor și proprietate intelectuală, implică răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acțiuni.

Brandul își rezervă dreptul de a împiedica prin orice mijloace contactarea și utilizarea acestui site și de a se solicita sancționarea conform legislației în vigoare a persoanelor implicate, dacă există dovada că scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a conținutului sau securității acestuia sau încercarea de a ataca sau discredita compania sau colaboratorii săi, produsele, serviciile și / sau angajații acestora.

Orice eventual litigiu în legătură cu acest site este de competența instanțelor de drept comun din România.

V INFORMAȚII PERSONALE

Informațiile personale ale vizitatorilor, culese prin intermediul accesării site-ului nostru, sunt protejate în baza Legii 677/2001.

Vizitatorul înțelege și este de acord că, accesând site-ul, transmite date către Alpha Experience în scopul optimizării platformei și conținutului acesteia pentru o mai bună funcționare a site-ului. Nu interceptăm date personale cu caracter confidențial prin vizite pe site, ci date anonime colective, prin intermediul Google Analytics, cu scopul de a măsura eficiența traficului.

În cazul în care vizitatorul nu este acord, recomandăm să fie părăsit site-ul.

Aceste tipuri de informații fac referire la IP, informații privind preferințele vizitatorilor sau informații de tip geolocalizare, fără a fi cunoscută și divulgată identitatea vizitatorilor. Aceste informații sunt culese prin intermediul cookie-urilor și sunt prezentate expres în pagina destinată politicii de confidențialitate.

Informațiile personale, transmise de către vizitator prin intermediul secțiunilor destinate comunicării, prin intermediul adresei de email și / sau prin intermediul formularelor, sunt păstrate în mod confidențial și sunt utilizate doar în scopul pentru care ne-au fost transmise: pentru a comunica răspunsuri la întrebări / sugestii / feedback etc., pentru a prelua o programare, pentru a notifica.

Vizitatorul are dreptul, prin solicitare explicită, să actualizeze, să blocheze sau să elimine datele cu caracter personal, să le transforme în anonimat parțial sau integral prin solicitare scrisă către operatorii AlphaExperience.ro. În acest caz, folosiți secțiunea de Contact.

Alpha Experience se obligă să păstreze numele, adresa de e-mail, IP și orice informații cu caracter personal și / sau pentru care Vizitatorul își declară dreptul la anonimat în mod sigur și confidențial, fără a fi dezvăluite unor terțe părți, în afara cazului în care acest lucru e necesar pentru a respecta legea și / sau procedurile judiciare.

Alpha Experience nu este responsabil de atacuri ce au scopul furtului de informații sau vandalism care pot avea loc și nu pot fi prevenite dezvăluiri sau compromiteri ale datelor.

Publicarea datelor cu caracter personal, din inițiativa proprie a vizitatorului pe Site sau dezvăluirea acestora unor alte persoane, îl obligă la asumarea responsabilităților față de aceste date.

VI LEGEA APLICABILĂ

Prin prezentul document se urmărește soluționarea oricăror litigii apărute între Utilizatori / Parteneri / Terțe părți implicate / Alpha Experience, conform legii române în vigoare, pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române.

VII DATE PERSONALE

În momentul în care alegeți să vă realizați un cont pe site-ul AlphaExperience.ro (”Cont”), anumite date cu caracter personal vor fi prelucrate de către Alpha Experience în principal pentru a putea să vă furnizăm serviciul solicitat, și anume accesul în aplicație sau în contul dvs. de pe site.

Mai multe informații cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri, inclusiv cu privire la modul în care vă puteți retrage consimțământul, puteți găsi în Nota de Informare privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal, disponibilă aici.