ZOOM CAMP

EDIȚIA A III-A

Vino să afli secretele prezentărilor online vs prezentări offline!

ProArtCreative este workshop-ul unde vom scoate la iveală toate provocările generate de prezentările online, cât și de prezentările offline, unde vom descoperi importanța creativității în prezentările noastre.

Vom învăța cum să ne creștem și să ne dezvoltăm creativitatea, cum să pregătim și să susținem prezentări online vs offline și vom avea parte de o atmosferă destinsă, plină de multe surprize plăcute!

Trainer: Alexandra Revnic, actor & antreprenor
Invitat surpriză: Oana Niculae, Team Coach

Zoom Camp III
Alpha Experience

Cine este Alexandra Revnic Timofte?

Actor, Improvizator, MC
CEO BluParty si Fondator Alpha Experience.

Cu o experiență de peste 16 ani în organizarea de evenimente, Alexandra condimentează fiecare eveniment cu energie, implicare, creativitate și atitudine pozitivă.

De-a lungul carierei, Alexandra a colaborat cu teatrul Nottara, cu teatrul Metropolis, cu teatru „Gh Maior Pastia” – Focsani, a făcut parte din emisiunea de divertisment Serviciul Roman de Comedie – PRO TV și a jucat in diferite seriale TV.

Face parte din doua trupe de improvizatie, una pentru copii: „LittleImpro” iar cea pentru adulti „HappyImpro” .
A jucat si in filme, ultimul film, prezent pe Netflix – „Zapada, ceai si dragoste”.

Alexandra a creat acest workshop – ZoomCamp – in plină pandemie, in 2021, pornind de la nevoile antreprenorilor, al celor care activiteaza in vanzari si nu numai. Își dorește sa ajunga la fiecare dintre participant si sa ajusteze, la fiecare in parte, creativitatea, bucuria de a transmite mai departe un mesaj, un produs, un serviciu intr-un mod liber, clar – fără a urmări o serie de slide-uri.

Cine este Oana Niculae?

Leadership Development Facilitator * Executive & Business Coach * PCC by ICF * Coaching Trainer * Mentor Coach * Team Coach * Expert Facilitator, Mentor & Community Builder * Antreprenor

Oana susține liderii, antreprenori, manageri si team leader-i, sa își defineasca identitatea de leadership, astfel incat sa devina game changer-i inspirationali. Intentia Oanei este sa devina un partener strategic pentru acestia, ajutandu-i sa obtina rezultate performante intr-un ritm armonios de viata. Astfel, isi implinesc capacitatea de a avea un impact pozitiv asupra ecosistemului in care traiesc, capatand inclusiv abilitatea de a-l modela sanatos si progresist.

Oana Niculae
Zoom Camp III

Ce face Alexandra?

 • Îți propune 3 zile pline de energie, de informații noi;
 • Vine cu o serie de jocuri și exerciții ce te scot din zona de confort și care îți stimulează creativitatea;
 • Îți aduce un plan clar, de la A la Z în ceea ce privește pregătirea și parcursul unei prezentări, atât online cât și offline;
 • Îți propune o serie de exerciții de respirație și de dicție, ce te vor ajuta să ai o exprimare cât mai clară, iar mesajul tău să ajungă cât mai departe;

Ce face Oana?

 • Facilitează crearea conexiunii autentice cu ceilalți și te ajută la integrarea în colectivul de lucru;
 • Descoperiți împreună dorința subtilă a nevoii de învățare referitoare la informațiile din program;
 • Facilitează un atelier experențial de cultivare a prezenței, a stimei și a încrederii de sine, resurse esențiale pentru orice tip de prezentare.
 • Oferă surprize pentru fiecare participant!

De ce sa te înscrii în Zoom Camp?

 • Dacă ești în situația în care ai de susținut prezentări, fie în online sau offline și vrei ca audiența să fie atentă la tine.
 • Dacă ai o echipă de lucru către care vrei să mergi cu anumite prezentări și vrei să fii înțeles cât mai bine iar obiectivul să fie atins;
 • Dacă vrei să afli cum îți poți controla emoțiile și cum poți susține o prezentare de succes;
 • Dacă vrei să afli cum poți să îți controlezi respirația și cum te pot ajuta exercițiile de dicție să ai o vorbire corectă;
 • Dacă vrei să iei parte la un atelier experimental ce îți va cultiva prezența, stima de sine și care îți va aduce resurse esențiale pentru a susține o prezentare;
 • Dacă vrei să cunoști oameni noi, cu energie faină;

Îți las câteva informații utile aici:

Când are loc ZoomCamp ediția lll ?
24-26 martie 2023

Unde ne vedem?
La Transylvanian Inn – Bran 🔍.

Investiție
Early booking:
* Doar 1899 lei / participant în loc de 2299 lei!
** Doar 3399 lei / 2 participanți în loc de 4199 lei.
* Early booking până la 1 martie 2023!
2 nopți cazare în camera sigle, cu mic dejun + prânz + cina + participare Zoom Camp.
** 2 nopți cazare în cameră dublă + mic dejun + prânz + cină + participare Zoom Camp.

Vino să iei parte la Zoom Camp, locul unde atitudinea pozitivă, energia și pasiunea sunt ingredientele de bază a unei workshop unic, interactiv, condimentat cu tips and trick.

Dacă ți-am stârnit curiozitate, aștept cu drag să completezi formularul de mai jos și revin către tine cu detaliile necesare!

Te aștept cu drag!

Ce este Zoom Camp?

Descoperă mai multe detalii despre ce este și cum te poate ajuta Zoom Campul!

Ai întrebări?

Îți stau la dispoziție direct pe Whatsapp